کد خبر 22058
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۴

رييس کميته تربيت‌بدني و جوانان مجلس، با قطعي دانستن تصويب وزارت ورزش گفت: در جلسه فردا(يکشنبه) بحث اين است که آيا وزارت ورزش و جوانان را با ادغام سازمان ملي جوانان داشته باشيم يا بدون آن.

به گزارش مشرق،حجت‌الاسلام سيدجلال يحيي‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به دعوت سعيدلو از 6 نفر از نمايندگان، شب قبل از تصويب کليات وزارت ورزش در مجلس گفت: در جلسه‌اي که سعيدلو از بنده، اميدوار رضايي، تابش، مفتح، کامران و محبي‌نيا دعوت کرده بود، مباحث مختلفي از جمله بحث بودجه بخش ورزش صورت گرفت.

وي با اظهار تاسف نمايندگان حاضر در اين جلسه از عدم اختصاص حتي بخشي از يک درصد بودجه سازمان‌ها به امر ورزش براساس تکليف بودجه سال 89 افزود: متاسفانه در اين جلسه متوجه شديم که هنوز حتي يک ريال يک‌درصد تکليفي بودجه سال 89 هم به ورزش داده نشده و اين مساله مايه تعجب و تاسف نمايندگان حاضر شد.

به گفته اين عضو فراکسيون ورزش مجلس، در اين رابطه قرار بر اين شد که با عزيزي معاون برنامه‌ريزي و نظارت رياست‌جمهوري صحبت کنيم تا ببينيم اصولا به چه دليل بعد از 10 ماه هنوز خبري از آن يک‌درصد نيست؟

يحيي‌زاده به بحث‌ و صحبت‌هاي صورت گرفته راجع به بودجه ورزش در سال 90 نيز در اين جلسه اشاره کرد و گفت: با توجه به حذف يک‌درصد بودجه دستگاه‌ها در برنامه پنجم توسعه، باز هم مجال مطرح شدن اين مساله از سوي دولت و مجلس در بودجه‌هاي سالانه هم‌چنان وجود دارد. حتي خيلي‌ها بر اين اعتقادند اگر يک درصد در بودجه مطرح شود به هيچ وجه با برنامه پنجم مخالفتي ندارد.

وي در توضيح اين مطلب گفت: چون در برنامه ذکر شده هر مقداري که که ورزش نياز به بودجه داشته باشد دولت موظف به تامين آن است، لذا عنوان شد اگر يک درصد در لايحه بودجه آورده شود به هيچ وجه به دو سوم راي هم نياز نخواهد داشت و نصف راي هم در اين رابطه کافيست و معمولا مخالفتي هم با برنامه ندارد، لذا اين صحبت‌ها مي‌تواند حرف درستي باشد.

رييس کميته تربيت بدني و جوانان مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به صحبت‌هاي صورت گرفته در مورد مسائل مختلف مرتبط با ورزش در جلسه تعدادي از نمايندگان با سعيدلو، گفت: چون قرار بود فرداي اين جلسه بحث وزارت ورزش در مجلس مطرح شود، اين بحث هم به صورت مستوفي و کامل مورد بحث و بررسي قرار گرفت. دکتر سعيدلو معتقد بود که با وزارتي شدن ورزش، ورزش تضعيف خواهد شد و جايگاه ورزش و اقتدار آن به هيچ‌وجه بيش از آنچه هست، نخواهد شد.

وي با بيان اين که سعيدلو با صراحت و تاکيد با وزارتي شدن ورزش مخالفت کرد، گفت: در آن جلسه بنده عنوان کردم اگر با اخطار قانون اساسي امکان خارج شدن اين طرح از دستور فراهم باشد وضعيت فرق مي‌کند، اما اگر اين بحث در مجلس مطرح شود براساس جو مجلس، تصويب وزارت حتمي است که البته صبح همان روز نيز قبل از شروع جلسه علني نيز چند نفر از نمايندگان که در جلسه با سعيدلو حضور داشتند در ديدار با لاريجاني در مورد اخطارهايي که در اين رابطه در صحن علني صورت خواهد گرفت، صحبت کرديم و وي صراحتا عنوان کرد در صورتي که اخطارها در راستاي خارج کردن اين طرح از دستور باشد آنها را اصلا وارد نخواهم دانست.

نماينده مردم تفت و ميبد در خانه ملت در اين رابطه، ادامه داد: برخي معتقد بودند اين طرح مخالف قانون اساسي است و اگر اخطاري مبني بر مخالفت يک طرح يا لايحه با قانون اساسي داده شود و رييس مجلس آن را وارد بداند از مجلس در اين رابطه راي‌گيري مي‌کند و اگر اکثريت مجلس هم آن را وارد دانست آن طرح يا لايحه بايد از دستور خارج شود.

وي گفت: در مورد طرح وزارت ورزش اخطارهايي داده شد که اصلا رييس مجلس آن‌ها را وارد ندانست که بخواهد به راي‌گيري کشيده و از دستور خارج شود. حتي اگر رييس مجلس هم آن را وارد مي‌دانست چون بايد از نمايندگان در اين رابطه راي‌گيري مي‌کرد فضاي مجلس به گونه‌اي بود که نمايندگان با وارد بودن اخطار مخالفت مي‌کردند و باز رييس مجلس مجبور به طرح اين بحث مي‌شد.

يحيي‌زاده با اشاره به راي آوردن کليات طرح وزارت ورزش و جوانان در جلسه روز چهارشنبه مجلس، گفت: فردا جزييات اين طرح بررسي خواهد شد. در واقع بحث اصلي فردا اين است که وزارت ورزش و جوانان باشد يا وزارت ورزش بدون جوانان و آيا سازمان ملي جوانان در اين وزارتخانه ادغام شود يا خير؟

رييس کميته تربيت بدني و جوانان مجلس در پايان، گفت: در واقع دو نظر اساسي در اين زمينه وجود دارد که نظر کميسيون فرهنگي مجلس اين است که وزارت ورزش بدون سازمان ملي جوانان به وزارتخانه تبديل شود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس